info@irandebit.com  (021) 26853478 - 26853487

 آیا به جز پاسپورت مدرک دیگری برای ثبت شرکت نیاز است؟
برای ثبت شرکت به تنهایی خیر، ولی برای افتتاح حساب بانکی ترجمه رسمی قبض آب، برق یا گاز نیاز است.
ثبت شرکت در انگلستان چقدر زمان میبرد؟
ثبت شرکت به تنهایی ۳ روز کاری انگلستان زمان میبرد.
چرا از اسمهای خاص مانند ( دانشگاه ) در ثبت شرکت نمیتوانم استفاده کنم؟
این اسمها به شرکت شما اعتبار خاصی میبخشد و اداره ثبت شرکتها در این مورد حساس میباشد و برای ثبت شرکت با این اسامی میبایست مجوزهای خاص دریافت کنید.
 من قصد ثبت شرکتی در انگلستان را دارم که در آن کلمه ( فایننشیال ) استفاده شده است، آیا نیاز به دریافت مجوز دارم؟
بله شما باید حتما برای ثبت چنین شرکتهایی مجوز اخذ کنید زیرا این کلمه به شرکت شما اعتبار مالی میبخشد.
آیا شما امکان دریافت مجوز خاص برای ثبت شرکت با اسامی خاص را دارید؟
این موضوع بستگی به نام انتخابی شما دارد، به عنوان مثال شرکتهای مالی باید از FCA مجوز دریافت کنند و ما میتوانیم در این مورد به شما کمک کنیم. ولی در بعضی موارد این امکان برای ما وجود ندارد.
چه تفاوتی بین گواهینامه ثبت شرکت به صورت دیجیتالی ( پی دی اف ) و به صورت اصلی وجود دارد؟
از نظر سازمانهای مختلف داخل انگلستان هیچ تفاوتی بین این دو وجود ندارد زیرا کلیه استعلامات به صورت آنلین انجام میشود ولی در خارج از انگلستان و مخصوصا سفارتها در بعضی موارد اصل این مدرک را از شما درخواست میکنند.
من بسته ساده را خریداری کرده ام آیا میتوانم اصل گواهینامه ثبت شرکت خود را نیز درخواست کنم؟
بله ولی هزینه دریافت آن به صورت جداگانه از شما دریافت خواهد شد.
از کجا بدانم شرکتی که شما برای من ثبت کرده اید واقعا ثبت شده است؟
کافیست به وب سایت دولتی https://www.gov.uk/government/organisations/companies-house مراجعه نموده و بر روی گزینه Find Company information کلیک نموده و مشخصات شرکت خود را وارد نمایید تا اطلاعات شرکت شما به شما نشان داده شود.
آیا میتوانم در آینده سهامداران و مدیران شرکت را تغییر دهم؟
بله هر زمان بخواهید میتوانید این کار را انجام دهید.
آیا اساسنامه شرکت قابل تغییر است؟
بله توسط خود شما از طریق سایت اداره ثبت شرکتهای انگلستان قابل تغییر میباشد.
چه زمانی میتوانم اطلاعات شرکت خود را در سایت دولتی ثبت شرکتها ببینم؟
به محض ارائه گواهینامه ثبت توسط ما این اطلاعات قابل مشاهده میباشد.
مدارک سهامداران چه چیزی را اثبات میکند؟
گواهی ارائه شده جهت سهامداران میزان حق السهم هم سهامدار را تعیین میکند و سمت سهامدار را در شرکت مشخص مینماید.
 حداقل سرمایه اولیه برای ثبت شرکت چقدر است؟
انتخاب سرمایه اولیه امری کاملا اختیاریست ولی حداقل سرمایه اولیه ۱۰۰ پوند میباشد که به ازای ۱۰۰ سهم یک پوندی تعیین میشود.
آیا به محض ثبت شرکت در انگلستان باید مالیات پرداخت کنم؟
خیر، تا زمانی که در کشور انگلستان فعالیت تجاری نداشته باشید شامل پرداخت مالیات نخواهید شد.
آیا دریافت کد مالیاتی در انگلستان برای ثبت شرکت اجباری میباشد؟
خیر تا زمانی که میزان کارکرد شما کمتر از ۶۳ هزار پوند میباشد اجباری به دریافت کد مالیاتی نیست ولی در صورتی که کارکرد شما بیش از این مبلغ باشد دریافت کد مالیاتی اجباریست.
آیا اگر کد مالیاتی دریافت کنم باید مالیات پرداخت کنم؟
تا زمانی که کارکرد شما زیر ۶۳ هزار پوند باشد شما تنها موظفید گزارش مالیاتی خود را اعلام کنید و تکلیفی به پرداخت مالیات ندارید و شامل معافیت مالیاتی خواهید شد.
آیا امکان دور زدن و پرداخت نکردن مالیات پس از دریافت کد مالیاتی وجود دارد؟
خیر در صورتی که این اتفاق توسط شما بیوفتد شما تبدیل به یک شخص خطاکار در انگلستان خواهید شد و بسیاری از سرویس های شهروندی معمولی از شما گرفته خواهد شد و حتی ممکن است به زندان محکوم شوید.
آیا در صورتی که صادراتی از کشور انگلستان به سایر کشورها داشته باشم باید مالیات پرداخت کنم؟
این موضوع کاملا بستگی به نوع کالا دارد، ولی اگر کالایی که صادر میکنید یک کالای وارداتی باشد و بابت آن مالیات پرداخت کرده باشید، مالیات پرداخت شده به شما عودت داده خواهد شد.
میزان مالیات پرداختی در انگلستان چقدر است؟
این میزان بستگی به کالای مورد نظر دارد، ولی مالیات فروش در انگلستان ۲۰ درصد میباشد، دقت کنید که بعضی از کالاها شامل تخفیف مالیاتی و بعضی کالاها شامل حذف مالیات میشوند.
من میخوانم تنها شرکتی در انگلستان ثبت کنم تا از نام آن در شرکت ایرانی خودم استفاده کنم، آیا نیاز به کد مالیاتی دارم؟
خیر، شما تنها میتوانید اقدام به ثبت شرکت کنید و نیازی به اخذ کد مالیاتی ندارید.
آیا باید شرکت را ماهیانه تمدید کنم و هزینه ای برای آن پرداخت کنم؟
خیر اداره ثبت شرکتها سالیانه هزینه ای از شما بابت شرکتتان دریافت خواهد نمود معادل ۴۰ پوند و برای نگه داشتن شرکت هزینه دیگری نباید پرداخت کنید.
آیا میتوانم دو یا چند شرکت ثبت شده داشته باشیم؟
بله شما میتوانید به هر تعدادی که مایل باشید شرکت ثبت کنید.
آیا برای ارائه گزارش مالیاتی باید هزینه ای پرداخت کنم؟
در حالت عادی خیر ولی بهتر است شما یک حسابدار استخدام کنید (ما میتوانیم هم حسابدار به شما معرفی کنیم و یا قرارداد شرکت شما را با یک حسابدار ببندیم) که هزینه ماهیانه آن حدود ۵۰ الی ۶۰ پوند میباشد.
آیا حضور فیزیکی من در انگلستان برای دریافت کد مالیاتی و یا ثبت شرکت الزامیست؟
به هیچ عنوان، انگلستان کشوری پیشرفته میباشد و اکثر امور تجاری آن به صورت آنلاین و یا با پست قابل انجام است. دریافت کد مالیاتی و ثبت شرکت از طریق پست انجام خواهد شد و گزارش مالیاتی شما به صورت آنلاین ارسال خواهد شد.
آدرس مجازی چیست؟
آدرس مجازی در واقع یک دفتر فیزیکی در کشور انگلستان و معمولا در شهر لندن میباشد که به چند شرکت به صورت همزمان اختصاص داده میشود.
آیا تداخلی در کار شرکتهای مختلف در دفتر مجازی ایجاد نمیشود؟
خیر به هیچ عنوان، این امر به صورت کاملا سیستماتیک صورت میپذیرد و هیچ تداخلی بین شرکتها با نامهای مختلف بوجود نمیاید.
آیا میتوانم بسته ای به آدرس فوق دریافت کنم؟
بله تا سقف ۳ کیلوگرم میتوانید بسته در آدرس خود دریافت کنید.
آیا این آدرس تا ابد متعلق به شرکت من میباشد؟
این آدرس تنها تا زمانی که هزینه تمدید ماهیانه آن را پرداخت میکنید متعلق به شما خواهد بود و بر اساس بسته انتخابی شما هنگام خرید این آدرس برای مدتی به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
آیا میتوانم آدرس شرکت خود را در آینده تغییر بدهم؟
بله هر زمان مایل باشید میتوانید آدرس شرکت خود را تغییر دهید.
آدرس فوق چگونه به چند شرکت سرویس میدهد؟
آدرس فوق شامل یک ساختمان بزرگ میباشد که چنین خدماتی ارائه میدهد و شرکتها را بر اساس نیاز آنها دسته بندی میکند و نامه ها و بسته های دریافتی شما در بسته بندی خاص خودشان قرار میگیرد.
آیا آدرس فوق امن میباشد؟
بله ۱۰۰ درصد، آدرس فوق شامل کارکنانی تایید شده میباشد که با بسیاری از شرکتها بزرگ خدمات ارائه میدهند. کارکنان در این آدرس روزانه صدها بسته دریافت میکنند و آنها را تا زمان ارسال برای مشتری نگهداری میکنند.
پس از اینکه بسته ای به آدرس فوق ارسال شد، چگونه آن را در ایران دریافت کنم؟
این موضوع بستگی به شما دارد، مثلا میتوانید هر زمان مایل بودید با پرداخت هزینه در اچ ال بسته خود را از طریق پست دی اچ ال دریافت کنید و یا با پرداخت هزینه کمتر بسته خود را با پست معمولی در آدرس خودتان دریافت نمایید.
آیا ممکن است بسته های خود را در آدرس خودم جمع کنم و یکجا دریافت کنم؟
بله به شرطی که حجم این بسته ها زیاد نشود.
در صورت نیاز به دریافت بسته های بالای سه کیلوگرم باید چه کاری انجام دهم؟
متاسفانه در آدرس دریافتی از ما بیشتر از این حجم قابل قبول نیست مگر به صورت استثنا در یک یا دو مورد با هماهنگی قبلی.
خطوط تلفن انگلستان به چه صورت میباشد؟
با استفاده از خطوط انگلستان، شما یک خط تلفن ثابت با پیش شماره ۰۲۰۷ و یا ۰۲۰۸ از شهر لندن خواهید داشت که این شماره به شماره ای که در ایران معرفی میکنید منتقل خواهد شد و هرکس با آن شماره تماس بگیرد تلفن شما در ایران زنگ خواهد خورد.
آیا میتوانم این خطوط را به تلفن موبایل منتقل کنم؟
بله، هم میتوانید آن را به خطوط موبایل هم به خطوط ثابت تلفن منتقل نمایید.
آیا به میزان نامحدود میتوانم از این سرویس انتقال مکالمه استفاده کنم؟
بله، تا زمانی که شما اعتبار کافی برای انتقال مکالمه داشته باشید میتوانید از این سرویس استفاده کنید. ولی پس از اتمام اعتبار دیگر انتقال انجام نخواهد شد مگر آنکه اعتبار اضافی خریداری نمایید.
آیا میتوانم یک خط تلفن دیگر جدا از خط خودم از شما خریداری کنم؟
بله شما میتوانید به هر میزان که مایل باشید خطوط تلفن خریداری کنید و هزینه آن را جداگانه پرداخت نمایید.
آیا میتوانم این خطوط را بر روی یک شماره فکس منتقل نمایم؟
بله شما میتوانید این خطوط را به هر شماره ای منتقل نمایید.
هزینه تماس با این خطوط چقدر است؟
این خطوط مانند خطوط عادی شهر لندن میباشد و هزینه تماس با آن به همین صورت محاسبه خواهد شد.
آیا میتوانم از این خطوط برای وریفای نمودن حساب اینترنتی خود در سایتهای مختلف از جمله پی پال استفاده کنم؟
بله میتوانید ولی نمیتوانید این شماره را در نرم افزارهای ارتباطی مانند تلگرام استفاده کید زیرا این خطوط خطوط ثابت تلفن میباشند نه خطوط موبایل.
من خط انگلستان خود را به یک خط داخل ایران منتقل نموده ام ولی قصد دارم خط فوق را به یک خط دیگر منتقل نمایم، آیا این امر ممکن است؟
بله هر زمان مایل بودید میتوانید تغییر انتقال به یک شماره دیگر را به ما اطلاع دهید تا در اسرع وقت آن را انجام دهیم.
نحوه ثبت نام در اداره مالیات در انگلستان به چه صورت است؟
پس از اینکه شرکت خود را ثبت نمودید میتوانید نسبت به دریافت کد مالیاتی اقدام نمایید. این روند از طریق تکمیل و ارسال یک سری فرم از طریق پست ممکن است. پس از آن اداره مالیات مدارک دریافت شده از شما را بررسی کرده و پس از تایید کد مالیاتی شما را برای شما ارسال میکند.
دریافت کد مالیاتی چقدر زمان خواهد برد؟
این امر بستگی به اداره مالیات دارد، ولی به طور متوسط ۳ ماه زمان خواهد برد تا کد مالیاتی خود را دریافت کنید.
آیا ممکن است پس از درخواست کد مالیاتی، این درخواست رد شود؟
بله این امر ممکن است و در آن صورت اداره مالیات از شما مدارک بیشتری درخواست خواهد کرد که پس از ارسال کد مالیاتی را دریافت خواهید نمود.
دریافت کد مالیاتی چقدر هزینه دارد؟
در صورتی که کد مالیاتی را بر روی بسته طلایی دریافت کنید هیچ هزینه ای برای شما نخواهد داشت در غیر این صورت به صورت جداگانه و در صورتی که شرکت توسط ما ثبت شده باشد این امر با دریافت هزینه ای قابل انجام خواهد بود.
کد مالیاتی چه مزایایی برای من دارد؟
این کد مزایای زیادی برای دارنده و صاحب شرکت دارد که در ذیل به سه نمونه از آنها اشاره میکنیم:
– اول اینکه شما به دولت انگلستان ثابت میکنید که پرداخت کننده مالیات هستید.
– دوم اینکه کلیه واردات شما از سایر کشور های اروپایی شامل عفو مالیاتی خواهد شد و شما نیازی به پرداخت مالیات نخواهید داشت.
– سوم اینکه این که به شما در دریافت اقامت کشور انگلستان بسیار موثر خواهد بود.
پس از دریافت کد مالیاتی باید هر سال مالیات پرداخت کنم؟
خیر تنها در صورتی که درآمد شما بالای ۶۳۰۰۰ پوند باشد موظف به پرداخت مالیات هستید. ولی دقت کنید شما میبایست هر سه ماه گزارش مالیاتی شرکت خود را ارسال نمایید.
چگونه گزارش مالیاتی خود را ارسال کنم؟
این کار در کشور انگلستان معمولا از طریق حسابدار و به صورت آنلاین انجام میشود.
آیا باید یک حسابدار استخدام کنم؟ هزینه آن چقدر است؟
بله حتما میبایست حسابدار استخدام نمایید. ولی در انگلستان مرسوم است که یک حسابدار امور مالی چند شرکت را انجام میدهد و در صورتی که شرکت شما فعالیت بزرگی نداشته باشد میتوانید از طریق ما با یک شرکت انگلیسی قرارداد ببندید تا امور مالی شما را انجام دهد که این امر معمولا هزینه بالایی نخواهد داشت و حدود ۵۰ الی ۶۰ پوند در ماه هزینه خواهد داشت.
آیا تا زمان دریافت کد مالیاتی میتوانم از نام شرکت استفاده کنم؟
بله شما از زمان ثبت شرکت میتوانید به صورت قانونی و حقوقی در دنیا فعالیت نمایید.
من صاحب دو شرکت متفاوت در انگلستان هستم آیا دو کد مالیاتی متفاوت نیاز دارم؟
بله شما دو کد مالیاتی متفاوت نیاز دارید.
چه اتفاقی میافتد اگر هر سه ماه گزارش مالیاتی خود را ارائه ندهم؟
ممکن است در ماههای اول و حتی سال اول اتفاق خاصی نیوفتد ولی در صورتی که درآمد شما بالای ۶۳ هزار پند باشد دولت به محض اطلاع شما را جریمه کرده و شما را مجبور به پرداخت مالیات خواهد کرد.
آیا برای افتتاح حساب بانکی نیاز به دریافت کد مالیاتی دارم؟
بله این امر به شما در افتتاح حساب بانکی بسیار کمک خواهد کرد و در اصل افتتاح حساب بانکی را بسیار آسانتر خواهد نمود.
چه مدارکی برای افتتاح حساب بانکی مورد نیاز است؟
مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب بانکی شامل: کپی رنگی پاسپورت، مدارک ثبت شرکت، کد مالیاتی و قبض ترجمه شده آب یا برق یا گاز.
افتتاح حساب بانکی معمولا چقدر زمان میبرد؟
این امر حدود ۴۵ روز زمان خواهد برد، زیرا مدارکی باید آماده شود که مربوط به خط تلفن انگلیس شماست و آماده سازی این مدارک چند روزی زمان خواهد برد و پس از آن اقدام به افتتاح حسابی بانکی خواهیم نمود.
پس از افتتاح حساب بانکی چه مدارکی به من ارائه خواهد شد؟
پس از افتتاح حساب بانکی شماره حساب شما، سورت کد شما، مشخصات اینترنت بانک شما و یک مستر کارت فیزیکی به شما ارائه خواهد شد.
 آیا اطلاعات حساب بانکی به صورت پلمپ شده به دست من خواهد رسید؟
مستر کارت شما به صورت پلمپ شده به دست شما خواهد رسید ولی اطلاعات اینترنت بانک به صورت مکتوب در یک برگه به دست شما میرسد که میتوانید اطلاعات آن را در آینده تغییر دهید.
آیا حساب بانکی دارای تاریخ انقضا میباشد؟
خیر حساب بانکی شما به صورت مادام العمر میباشد ولی کارت شما هر دو یا سه سال باید تمدید شود.
آیا میتوانم از هر نقطه دنیا به حساب بانکی خود پول واریز کنم؟
بله میتوانید ولی دقت کنید که ارز داخل حساب شما به صورت پوند میباشد و در صورتی که به ارز دیگری به حساب شما پولی واریز شود خود به خود به پوند تبدیل خواهد شد.
آیا میتوانم از مستر کارت خود در سرتاسر دنیا استفاده کنم؟
بله میتوانید در سرتاسر دنیا از کارت خود استفاده کنید ولی دقت کنید در صورتی که کارت خود را به ارزی غیر از پوند خرج کنید خود بانک مبلغ را به پوند تبدیل کرده و از حساب شما کسر میکند.
آیا این حساب دارای محدودیت هایی میباشد؟
بله کلیه حسابهای دنیا دارای محدودیت هایی میباشند و این امر تنها به دلیل مسائل امنیتی انجام میشود. مثلا در صورت نیاز به استفاده از کارت در خارج ار کشور انگلستان (اینترنت شامل این موضوع نمیباشد) باید به صورت آنلاین به بانک خود اطلاع دهید که از کارتتان در کدام کشورها استفاده خواهید کرد.
پس از انقضا کارت به چه صورت باید کارت خود را تمدید کنم؟
بانک به صورت اتوماتیک در هنگام انقضا کارت، کارت جدید را برای شما به آدرس مجازی شما در انگلستان پست میکند و شما میتوانید نامه های دریافت شده را از آدرس مجازی تان به آدرس خودتان در ایران ارسال کنید.
آیا حساب فوق دارای دسته چک میباشد؟
خیر حساب فوق دارای دسته چک نمیباشد.
آیا میتوانم از حساب فوق ال سی باز کنم؟
خیر این حساب این قابلیت را ندارد.
آیا امکان انتقال وجه از این حساب با سایر بانکهای داخل انگلستان را به صورت آنلاین دارم؟
بله شما میتوانید هر مقدار وجهی را به هر حسابی در انگلستان واریز نمایید.
آیا میتوانم به حساب خودم پول نقد واریز کنم؟
بله ولی اکیدا توصیه میشود که این کار را انجام ندهید و هرگز وجه نقد به حساب خود واریز نکنید زیرا در مورد وجه نقد با عنوان پول سیاه حساسیت های خاصی وجود دارد.
آیا ممکن است این حساب بسته شود و یا پولهای داخل آن مسدود شود؟
خیر تا زمانی که به قوانین مالی کشور انگلستان احترام بگذارید و کار غیر قانونی با شرکت خود انجام ندهید هیچ مشکلی برای حساب شما بوجود نخواهد آمد.
آیا میتوانم همزمان چند حساب داشته باشم؟
بله شما میتوانید به ازای هر شرکت یک حساب بانکی داشته باشید.
آیا میتوانم بر روی حساب خود کارت اعتباری داشته باشم؟
خیر تنها میتوانید مستر کارت فیزیکی متصل به حساب داشته باشید و در حالت عادی به شما اعتباری از طریق بانک ارائه نمیشود.
آیا تنها با ثبت یک شرکت در انگلستان میتوانم اقامت این کشور را دریافت کنم؟
خیر روند دریافت اقامت کشور انگلستان تنها شامل ثبت شرکت نمیباشد و شما مراحل دیگری را نیز باید طی کنید.
سایر مراحلی که باید برای دریافت اقامت طی کنم چیست؟
اولین قدم ثبت یک شرکت در انگلستان و افتتاح حساب بانکی و دریافت کد مالیاتی میباشد.
قدم دوم ارائه گزارش مالیاتی به صورت منظم به اداره مالیات.
سومین قدم استخدام رسمی سه نفر انگلیسی به عنوان کارمند میباشد.
پس از استخدام افراد فوق میتوانید درخواست ورود به کشور انگلستان نمایید.
آیا باید مبلغی را به عنوان سرمایه گذاری در حساب خود قرار دهم؟
خیر به هیچ عنوان ولی باید برای اثبات واقعی بودن شرکت با شرکت خود و حساب بانکی خود کار کنید.
۷۴- پروسه ثبت شرکت تا به دریافت ویزا برسد چقدر است؟
ثبت شرکت معمولا ظرف ۳ روز انجام میشود، ولی افتتاح حساب بانکی و دریافت کد مالیاتی به ترتیب ۴۵ روز و ۳ ماه زمان میبرد. پس از دریافت کد مالیاتی شما اقدام به استخدام کارمندان خود خواهید کرد و حداقل دو دوره باید گزارش مالیاتی به اداره مالیات ارائه دهید. که هر دوره ۳ ماه میباشد. پس از آن میتوانید اقدام درخواست ویزا نمایید.
۷۵- آیا وقتی درخواست ویزا کردم به من اقامت داده میشود؟
خیر هیچ کشوری در جهان مستقیما اقامت ارائه نمیدهد بلکه قوانین وضع میکند تا دریافت اقامت را برای مردم سایر کشورها فراهم کند. زمانی که شما درخواست ویزا میکنید به شما یک ویزای یک ساله ارائه میشود. پس از آن وقتی وارد کشور انگلستان شدید و در روزهای پایانی ویزای خود بر اساس شرکت خودتان میتوانید درخواست یک ویزای ۵ ساله نمایید.
بر اساس قوانین کشور انگلستان هر فردی که با ویزای تجاری بیش از ۵ سال در این کشور زندگی کرده باشد امکان درخواست اقامت دائم این کشور را خواهد داشت. پس از گذشت ۴ سال از ویزای دومتان میتوانید نسبت به درخواست اقامت دائم اقدام نمایید.
آیا ممکن است ویزای من پس از یک سال تمدید نشود؟
تنها در صورتی شرکت خود را منحل کرده باشید و یا کارمندان خود را اخراج کرده باشید و یا جرمی در کشور انگلستان مرتکب شده باشید.
آیا ممکن است در اولین بار ویزای یک ساله دریافت نکنم؟
بله ولی این اصلا مهم نیست حتی اگر یک ویزای شش ماهه دریافت کنید از داخل کشور انگلستان به راحتی از طریق Home Offıce میتوانید ویزای خود را تمدید کنید.
آیا میتوانم با این ویزا در کشور انگلستان کار کنم؟
در حالت عادی بله میتوانید ولی چون شما از طریق خود اشتغالی و یا کارآفرینی وارد انگلستان شده اید برای تمدید ویزای خود بهتر است از شرکت خودتان برای کسب درآمد استفاده کنید.
آیا با این ویزا میتوانم به کشورهای دیگر سفر کنم؟
خیر ویزای انگلستان جزو ویزای شینگن نمیباشد و نمیتوانید به کشور های دیگر سفر کنید.
آیا پس از ۵ سال میتوانم اقامت دائم دریافت کنم و یا پاسپورت؟
اقامت دائم در اصل حق ورود شما به خاک انگلستان به دفعات متعدد میباشد ولی شما با ۵ سال زندگی با ویزای تجاری در انگلستان میتوانید پاسپورت این کشور را دریافت کنید و با آن به بیش از ۲۰۰ کشور دنیا سفر کنید.
آیا خانواده من نیز از این مزایا بهره مند خواهند شد؟
بله همسر شما و فرزندان زیر ۱۸ سال شما میتوانند ویزای انگلستان و به تبع پس از ۵ سال اقامت انگلستان را دریافت کنند.
آیا از طریق شرکتم میتوانم برای کسی دعوتنامه ارسال کنم؟
بله به راحتی ولی برای ارسال دعوتنامه دقت داشته باشید که شما باید شخص دعوت شده را حمایت کتید و به سفارت انگلستان مدارکی ارائه دهید که در صورت بروز شرایط بحرانی میتوانید شخص فوق را از نظر مالی و قانونی حمایت کنید.
آیا با ویزای دریافت شده از دولت انگلستان به هر تعداد دفعات میتوانم به این کشور سفر کنم؟
بله ویزای شما چند بار ورود (Multiple) میباشد.
آیا پدر و مادر من هم میتوانند در کنار من مهاجرت کنند؟
خیر تنها همسر و فرزندان شما امکان دریافت ویزا را خواهند داشت.
آیا شما امور ویزا را برای ما انجام میدهید؟
خیر ما تنها شمارا در مسیر درست راهنمایی میکنیم، ما به مسئولان سفارت به هیچ عنوان دسترسی نداریم.
اگر در بار اول ویزا به من تعلق نگرفت چه کنم؟
سفارت انگلستان موظف است دلیل عدم ارائه ویزا به شما را به به صورت مکتوب به شما اطلاع دهد، پس از آن به راحتی مشکل را برطرف کرده و مجددا اقدام به دریافت ویزا میکنید، در این زمان مشاوران ما همیشه در کنار شما خواهند بود.
سفارت درخواست من را به دلیل اصل نبودن مدارک رد کرده است، چه کنم؟
شما میتوانید درخواست اصل مدارک را با پرداخت هزینه ای از ما داشته باشید و در صورتی که یک بار اصل مدارک را گرفته اید نسخه برابر با اصل آن را از ما درخواست کنید.
ویزای درخواستی من چیست؟
ویزای درخواستی شما ویزای T1 و یا T2 خواهد بود که نوع آن را بر اساس نوع فعالیت شما در مشاوره های بعدی به شما اطلاع داده خواهد شد.
من یک ویزای توریستی از کشور انگلستان دارم آیا این کمکی خواهد کرد؟
بله حتی اگر تاریخ این ویزا گذشته باشد به شما کمک بسیار بزرگی خواهد کرد.
من یک ویزای تجاری T5 در پاسپورتم دارم آیا میتوانم آن را تبدیل به اقامت کنم؟
این امر غیر ممکن نیست ولی مراحل آن سخت و ریسک بالایی برای پذیرش آن وجود دارد.
آیا میتوانم ویزای توریستی خودم را تبدیل به ویزای تجاری کنم؟
خیراحتمال انجام این امر برای شما بسیار اندک است و اصلا این امر به شما پیشنهاد نمیشود.
آیا پس از دریافت ویزا میتوانم کارمندان استخدامی را اخراج کنم؟
بله میتوانید ولی قوانین کار در انگلستان قوانین سخت گیرانه ایست و حتما برای انجام این کار بهتر است با وکیلی مشورت کنید تا شرکت شما با جریمه روبرو نشود.
آیا میتوانم شرکت خود را راهشاندازی کنم و شروع به فعالیت در انگلستان کنم؟
البته و این بسیار نکته مثبتی برای شما تلقی میشود. درآمد زایی و استخدام افراد بیشتر در انگلستان کلیه مراحل شما رو تضمین خواهد کرد.
من در ایران شرکتی دارم، آیا میتوانم شعبه جدید آن را در انگلستان راه اندازی کنم؟
بله میتوانید ولی فعلا نمیتوانید به نقل و انتقال مالی بین دو شرکت اقدام کنید زیرا با اینکه تحریمها برداشته شده است ولی هنوز تا عملی شدن آنها زمان زیادی لازم است.
شرکتی به من اعلام کرده که برای من ویزای تجاری ۱۵ روزه دریافت میکند با هزینه بسیار کمتر، آیا میتوانم این ویزا را به اقامت تبدیل کنم؟
خیر این نوع ویزا یک ویزای توریستی تجاری میباشد، یعنی شما از کشور انگلستان تنها برای مقاصد تجاری تنها بازدید میکنید لذا این ویزا هم به نوعی توریستی محسوب میشود و امکان تبدیل و یا تمدید آن وجود ندارد و یا احتمال آن بسیار اندک است.